Hesabını sil
Son güncelleme: 11 Ekim 2026
Dileda hesabını istediğin zaman kalıcı olarak silebilirsin. Silme işlemi geri alınamaz.
Silindiğinde ne olur?
- Adın, e-posta adresin, şifren, planın ve kalan ders hakların hemen silinir.
- Yaklaşan derslerin iptal edilir; adın ders katılımcı listelerinden çıkarılır.
- Öğretmensen yaklaşan derslerin iptal edilir ve öğrencilerin hakları iade edilir.
- Kullanılmamış ders hakları ve Pro üyelik iade edilmez; aboneliğini mağaza ayarlarından ayrıca iptal etmelisin.
- Cihazındaki öğrenme ilerlemesi uygulamayı silene kadar cihazında kalır.
Nasıl silinir?
Uygulamadan
Profil → en altta Hesabı sil.
Buradan
Önce giriş yap, sonra bu sayfaya dön.
Giriş yapamıyorsan
Hesabının e-posta adresini belirterek kerimgedik07@gmail.com üzerinden bize yaz; hesabını en geç 30 gün içinde sileriz.